Foredragsoversigt

Blandt pygmæer og gorillaer i DRCongo

Af Lene Topp
Tag med til DRCongo og hør om det store lands voldsomme historie. Mød pygmæerne i Ituriskovene og de mægtige bjerggorillaer, der lever side om side med rå rebeller.

 

Koraltrekanten

Af Lene Topp
Den blå trekant er som et havets Amazonas. Her er den absolut største biodiversitet hvad angår koraller og havvæsner i verden. Koraltrekanten er defineret ud fra områder, der har mindst 500 forskellige koralarter.

Hunde i verden

Af Lene Topp
Kom med til et uroplaget DRCongo og følg med modige nationalparksvagter ud på patrulje med deres store blodhunde for at lede efter krybskytter. Tag med på jagt i Ituriskoven med små pygmæer og deres primitive hunde.

I Borneos hjerte

Af Lene Topp
Mød efterkommerne efter de tidligere hovedjægere i landsbyerne i de indre Borneo. Hør om øens turbulente historie og endelige deling mellem flere lande. 

 

Krigskorrespondent og eventyrer

Af Lene Frøslev
Kom med krigskorrespondenten Lene Frøslev på rejse til nogle af Verdens brændpunkter og mød nogle af de mennesker, der har en hverdag i krigs-, konflikt- og oprørszoner.

Kajakekspeditioner rundt om Grønland

Af John Andersen
Målet for Johns kajakekspeditioner har aldrig handlet om at slå rekorder eller om at være den første eller hurtigste. Grønlands natur kan være meget barsk og hvis man ikke lytter til naturens åndedræt kan det let gå grueligt galt.

Fem motorcykelrejser i historiens spor

Af John Andersen

Tag med John Andersens på eventyrlige motorcykel-rejser langs historiske ruter - langs Silkevejen, på sporet af Vitus Bering, Ernesto Che Guevare og Carsten Niebuhr - eller kør med på Niels Holgersens forunderlige rejse rundt i Sverige.

 

 

Fra -52 c til en verden i flammer

Af Kamma Skaarup
I 1996 rejste Kamma Skaarup til Grønland for at arbejde som sygeplejerske, men hendes fascination af det grønlandske fangerliv førte til en beslutning om at blive fanger på fuld tid.

Læger uden grænser

Af Kamma Skaarup
Kamma Skaarup har indtil nu været udsendt af Læger uden Grænser 7 gange. Hun kan levere førstehånds vidnesbyrd om arbejdet i nogle af verdens mest barske brændpunkter. Det er et hårdt arbejde, men det er også fyldt med gode relationer og smil.

Hvis jeg overlever det her – bliver det en god historie

Af Henrik Egede-Lassen
Det er et foredrag med vilde historier, en dødelig fejldiagnose, tilfældigheder, vovemod og humor. Det er også fortællingen om at gå efter den umulige drøm

På eventyr med en forfatter

Af Benedicte Riis
Foredrag for børn og voksne. Mød en utraditionel forfatter, der på sine rejser opdager spændende historier og fortæller dem i bogform til børn og voksne. Hør om Sørøvere på Madagaskar, om Karen Blixens fars jagthytte i et indianerreservat, eller tag med på rejse gennem Kina.

Vilde dyr i knibe

Af Sofie Meilvang

Kom med dybt ind i Sierra Leones regnskov for at høre om forældreløse chimpanser og tag med ind i mørket på de uhyggelige bjørnegaldefarme i Kina, når Anne Sofie Meilvang fortæller om hendes rejser ud i verden for at hjælpe dyr i nød…


Ønsker du at bestille et foredrag? Så tag endelig kontakt til mig.

Topp of the World er en ny
og spændende portal for dig,
der er eventyrlysten eller
bare nysgerrig på verden.

© 2020 Topp of the World

FØLG OS

CVR NR 33536879
Bjerredevej 33, 4682 Tureby
Salgs- og leveringsbetingelser