hvis jeg overlever det her – bliver det en god historie

Det er et foredrag med vilde historier, en dødelig fejldiagnose, tilfældigheder, vovemod og humor. Det er også fortællingen om at gå efter den umulige drøm – også selvom det koster kærester, hospitalsophold, blod, sved, tårer og en hel del flybilletter. Foredraget kan både tilrettes voksne og børn – og kan også fungere helt uden billeder og filmklip, så det for eksempel kan afholdes i naturen omkring et bål.

 

Henrik Egede-Lassen er naturfotograf, safarileder, forfatter, dykker, filmproducent – og medlem af Eventyrernes Klub. Allerede som barn drømte Henrik om at komme ud i verden, dykke med hajer og møde fjerne folkeslag. Som 26-årig grundlagde han Albatros Adventure. Efter nogle formative år i rejsebranchen og utallige ekspeditioner til alle syv kontinenter etablerede Henrik naturformidlingsburauet Zoomedia der har lavet opgaver for blandt andet DR, BBC, National Geographic, 60 Minutes, Japan News Network og Læger Uden Grænser.
(www.zoomedia.dk)

 

 

Du kan læse om Lene og Claus’ rejse og arbejde i den sydøstasiatiske region i Topp of the Worlds første bogudgivelse ‘I naturens tjeneste’.

Topp of the World er en ny
og spændende portal for dig,
der er eventyrlysten eller
bare nysgerrig på verden.

© 2020 Topp of the World

FØLG OS

CVR NR 33536879
Bjerredevej 33, 4682 Tureby
Salgs- og leveringsbetingelser