iam flying vet

IAM Flying Vet står for Indonesian Aquatic Megafauna Medical Association. Det er et initiativ startet i maj 2018 af en gruppe indonesiske dyrlæger, med en fælles interesse for
det marine miljø i landet.

Gruppens fokus er overordnet på beskyttelse af det marine økosystem, og specifikt på havets såkaldte megafauna, såsom hvaler, søkøer, delfiner, havskildpadder, djævlerokker og hvalhajer.

 

Organisationens medlemmer stiller deres ekspertise til rådighed og rykker ud hvis der dukker strandede og/eller syge havdyr op langs landets mange kyststrækninger – uanset om disse dyr er døde eller levende.

IAM FLying Vet træner også lokale personer som såkaldte First Responders til at blive i stand til at håndtere en situation, hvor man står med et strandet havdyr – både sikkert for mennesker og dyr.

 

Alle kan bidrage til at redde naturen

Et par af de medvirkende indonesiske dyrlæger figurerer i bogen ‘I naturens tjeneste’ og også på bogens forside. Topp of the World garanterer for deres dedikation og giver derfor ubeskåret 25 kr for hver solgt bog til denne beundringsværdige organisation. Vi elsker tanken om at ‘I naturens tjeneste’ på den måde vil medvirke til en fortsættelse af noget af det arbejde, som bogen omhandler.

 

 

Topp of the World er en ny
og spændende portal for dig,
der er eventyrlysten eller
bare nysgerrig på verden.

© 2020 Topp of the World

FØLG OS

CVR NR 33536879
Bjerredevej 33, 4682 Tureby
Salgs- og leveringsbetingelser