Kajakekspeditioner rundt om Grønland

På de 6 store rejser rundt om Grønland over en periode på 6 år, har deltagerne ikke haft en returbillet, men turene har været styret fuldstændig af naturens luner. Baggrunden for at anvende netop kajak til turene har blandt andet været at finde hidtil ukendte inuit bopladser langs de Grønlandske kyster. Betingelserne for den rejsende til disse områder er i dag de samme som for hundrede eller tusinde år siden – hvor kan vi gå i land og hvor kan vi rejse telt? Dette faktum fører også deltagerne til de gamle tomter, der ligger præcist der hvor man også dengang kunne gå i land.

 

 

John Andersen er uddannet tømrer og arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i 1970. John har i mere end 50 år foretaget mange forskellige og interessante rejser. Disse inkluderer bjergbestigning, arkæologiske ekspeditioner, isbjørnemærkninger samt kajakekspeditioner overalt langs Grønlands og Canadas kyster. I 2005 har han foretaget en række rejser på motorcykel – ofte ‘i fodsporet’ på historiske personer. John er forfatter til en lang række bøger skrevet i forbindelse med disse mange eventyrlige rejser. John er mangeårigt medlem af Eventyreres Klub og fungerede som formand fra 1997 til 2001.

 

 

Du kan læse om Lene og Claus’ rejse og arbejde i den sydøstasiatiske region i Topp of the Worlds første bogudgivelse ‘I naturens tjeneste’.

Topp of the World er en ny
og spændende portal for dig,
der er eventyrlysten eller
bare nysgerrig på verden.

© 2020 Topp of the World

FØLG OS

CVR NR 33536879
Bjerredevej 33, 4682 Tureby
Salgs- og leveringsbetingelser