På eventyr med en forfatter

Benedicte Riis er en produktiv og utraditionel forfatter, som opdager spændende historier på sine mange rejser, og fortæller dem i bogform til børn og voksne. Hør om Sørøverne på Madagaskar og Det vilde Amazonas til Grønlands Hemmeligheder, og om opdagelsen Karen Blixens fars jagthytte i et indianerreservat i Wisconsin. Hendes sidste lange rejse var i foråret 2019 hvor hun holdt kurser og foredrag på kryds og tværs af Kina om en ny og spændende H. C. Andersen pædagogik. Benedicte fortæller levende og underholdende om sit forfatterskab – og om de personlige op and nedture der opstår undervejs, og som også er en del af en eventyrlig forfatters liv.

 

Benedicte Riis har skrevet, sunget og rejst hele livet. Som ung lærer fik hun ideen til at skabe et kreativt læringsmiljø og det udviklede sig til TANTE ANDANTE organistionen, der over tid havde Tante Andante huse i 12 lande. Benedicte holder foredrag både for børn og/eller voksne om en forfatters arbejde og rejser ude i verden. (www.zoomedia.dk)

 

 

Du kan læse om Lene og Claus’ rejse og arbejde i den sydøstasiatiske region i Topp of the Worlds første bogudgivelse ‘I naturens tjeneste’.

Topp of the World er en ny
og spændende portal for dig,
der er eventyrlysten eller
bare nysgerrig på verden.

© 2020 Topp of the World

FØLG OS

CVR NR 33536879
Bjerredevej 33, 4682 Tureby
Salgs- og leveringsbetingelser