Vilde dyr i knibe

Biolog Anne Sofie Meilvang fortæller historier fra sin tid i Afrika, hvor hun langt inde i regnskoven arbejdede med at beskytte truede chimpanser. Hør om kampen for at redde chimpanserne fra fangenskab og krybskytteri. Anne Sofie fortæller levende om, hvordan det er at håndopfostre en forældreløs chimpanseunge, lære chimpanserne og deres forskellige personligheder at kende, overleve en regntid og dele køkken med kakerlakker og fugleedderkopper. Lær om det spændende liv på et meget anderledes kontinent med alt fra fascinerende natur og vilde dyr til fattigdom, korruption og ebola.

Anne Sofie vil også fortælle om hendes tid i Kina, hvor hun arbejdede på en redningsstation for kravebjørne reddet fra galdefarme. Kan bjørne der har været udsat for den form for tortur virkelig få et godt liv?

 

Sofie Meilvang er en dansk biolog med stor interesse for dyrevelfærd og bevarelse af truede dyr. Hun har arbejdet en årrække i Afrika og Asien på redningsstationer for aber og bjørne. I dag arbejder Anne Sofie hos Dyrenes Beskyttelse, og hun har blandt andet været involveret i arbejde med at sætte de danske cirkuselefanter fri, og er nu projektleder på deres internationale projekter 

 

Kunne du tænke dig, at høre mere om Sofie Meilvangs foredrag, så tage kontakt til os.

Topp of the World er en ny
og spændende portal for dig,
der er eventyrlysten eller
bare nysgerrig på verden.

© 2020 Topp of the World

FØLG OS

CVR NR 33536879
Bjerredevej 33, 4682 Tureby
Salgs- og leveringsbetingelser