Danmark har og har haft en lang række eventyrere, der alle kan fortælle helt utrolige historier om rejser ud i verden. I disse tider, hvor vi ikke kan rejse nogen steder er det sjovt at dvæle lidt ved dem, der drog ud – nogle velvidende, at det måske var med livet som indsats. Så zoom ind på Nationalmuseets podcast serie ‘Den yderste grænse’. Vært på serien er Bjørn Harvig, der er tidligere formand for Eventyrenes Klub.

Her er lidt for enhver smag ligefra kunstnere til astonauter og alt det midt imellem. I alt 20 episoder, så det er bare med at gå i gang. De 10 første er mere historiske, mens det derefter handler om nutidens eventyrere – og det er naturligvis både kvinder og mænd, der kan fortælle røverhistorier. Første afsnit handler meget passende om Store Peter alias Peter Freuchen, der var med til at starte Eventyreres Klub i Danmark. Find de skønne podcast på https://natmus.dk/vorestid/podcast-den-yderste-graense/