Bog med the

DKK349,00

Hvilken te drikker man til en bog som ‘I naturens tjeneste’? Det spørgsmål har jeg stillet til Stine Hincheldey, ejer af Perch Thehandel i Kronprinsensgade i København. Stine har læst bogen og hun er ikke i tvivl. Det skal være en the (med ‘h’), der leder tankerne til et varmt og eksotisk sted og duften af friske frugter skal derfor indgå i nydelsen. Valget var oplagt – Green Palace – en let og frisk the med aroma af citrusfrugter – og så er den naturligvis økologisk.

Kategorier: , ,

Hvilken te drikker man til en bog som 'I naturens tjeneste'? Det spørgsmål har jeg stillet til Stine Hincheldey, ejer af Perch Thehandel i Kronprinsensgade i København. Stine har læst bogen og hun er ikke i tvivl. Det skal være en the (med 'h'), der leder tankerne til et varmt og eksotisk sted og duften af friske frugter skal derfor indgå i nydelsen. Valget var oplagt - Green Palace - en let og frisk the med aroma af citrusfrugter - og så er den naturligvis økologisk.

Hæld vand på teen, smæk fødderne op og åben bogen. Du er nu klar til at henslænge dig i ren nydelse - og hvad er bedre på en kold regnvejrsdag? De liflige dampe fra den grønne te vil føre dig med ud til de steder vi lige nu ellers kun kan drømme om. Du føres gennem Borneos jungle og ud til tropiske øer med skrigende havfugle - og du suges med på et dyk ned til hvalhajer og havskildpadder i et varmt tropisk hav. Det er vidunderligt - og lyden af den kolde vinterregn, der siler på dine vinduer, bliver til hvislende lyde fra den filippinske banga's pontoner i vandet.

Pris for den flotte bog 'I naturens tjeneste' er 329 kr og for blot en flad 20'er ekstra får du en skøn pose af Perch's Green Palace med i pakken - og drømmerejsen kan begynde.

Et unikt tilbud helt ideelt til en hyggelig julegave, til en firmagave, til en venindegave - eller blot til din helt egen nydelse.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bog med the”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *